2013 m. spalio 31 d., ketvirtadienis

Bendradarbiavimas su Šokių akademija ir FMK




Kauno lietuviškosios savigynos asociacijos prezidentas ir bokso klubo “Nokautas” vadovas Kęstutis Bitkevičius skatina įvairų bendradarbiavimą ir šiandieną, padedant Kauno m. savivaldybės Vicemerui Stanislovui Buškevičiui, pasirašė partnerystės sutartis su gerai Lietuvoje žinoma “Šokių akademija” ir Fotografuojančiu moterų klubu. Asociacijos vadovybė sudarė galimybes akademijai vesti įvairių šokių treniruotes Šančių sporto klubo patalpose, o jumoro nestokojančios fotografuojančios moterys, džiaugėsi galimybę prisidėti prie laisvalaikio užimtumo ir sporto viešinimo, įamžindamos kovotojų ir šokėjų akimirkas profesionaliomis fotosesijomis.


“Stangiamės didinti sporto aktyvumą skirtinguose Kauno m. rajonuose, inicijuodami bendradarbiavimą tarp visuomeninių organizacijų ir taip sudaryti galimybes žmonėms būti aktyvesniems, sportuoti. Ar tai bus boksas, joga ar populiarėjanti “Zumba”, visą tai skatina būti sveikesniems ir stiprina mus, kauniečius”  - sveikino susirinkusius Kauno m. Vicemeras. 

Asociacijos vadovybė įteikė atminimo dovanėles sportinius marškinėlius su klubo atributika visiems dalyvavusiems partnerystęs įtvirtinime. “Mažos dovanėlės skatina draugystę, o jei dar jas apsivilkti sportuojant, džiaugsimės visa širdimi” – linkėjo Kęstutis. 








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą