2013 m. spalio 31 d., ketvirtadienis

Bendradarbiavimas su KOKSA

“Jeigu jūs norite geresnes ateities, privalote patys ją susikurti” – teigė katalikų kunigas vokietis A. Kolpingas.  Norime pridurti, kad geresnė ateitis, priklauso nuo žmogaus vidinių ir išorinių stiprybių, kurias būtina lavinti aktyvia ir sveika gyvensena bei nuolatiniu sportu.  Svarbiausia, kad energingas jaunimas turėtų užsiėmimą, nevartotų alkoholio, narkotikų, nerūkytų, o sportuotų. Šiandieną Kauno lietuviškosios savigynos asociacija pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Kolpingo kolegijos Studentų atstovybe, kurios tikslas yra skatinti Kolpingo kolegijos bendruomenę užsiimti įvairių kovos menų, bokso, šokių, jogos, aerobikos ir kitomis sporto šakomis.
Krikščionis turi būti ne tik tikintis ir pamaldus žmogus, jis turi gebėti apsiginti, apginti artimą, būti stiprus savo bendruomenes gynėjas” – entuziastingai dėstė mintis Asociacijos ir bokso klubo vadovas Kęstutis Bitkevičius. 
“Visada džiaugiuosi kai matau žmones, kurie ieško ir randa sau mielą, laisvalaikio praleidimo būdą. Šokiai, sportas tai ne tik asmeninis tobulėjimas, sveikatos gerinimas, bet ir tiesioginis bendravimas, kurio taip trūksta šiuo metu. Tad kuo mažiau laiko praleiskime prie kompiuterių ir televizorių” – palinkėjo “Šokių Akademijos” vadovė Jurgita.  
Renginyje dalyvavo Kolpingo kolegijos Studentų atstovybės prezidentė Asta Veličkaitė, Viešųjų ryšių koordinatorė Karolina Šlekytė, KOK Alumni atstovai, Kauno lietuviškosios savigynos asociacijos prezidentas ir bokso klubo “Nokautas” vadovas, žinomas Lietuvoje sunkaus svorio boksininkas Kęstutis Bitkevičius, “Šokių Akademijos” vadovė Jurgita Česnavičiūtė, kiti abiejų bendruomenių atstovai ir nariai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą